Bezoek een Limburgs wijndomein

Welkom bij Wijndomein Vlijtingen

Bezoek eens een Limburgs wijndomein!

Welkom bij Wijndomein Vlijtingen! Gelegen in dit kleine, maar charmante dorpje in Belgisch Limburg biedt een unieke en authentieke ervaring voor natuur- en wijnliefhebbers.

Ons wijndomein ligt in het hart van de glooiende heuvels van Vlijtingen en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Haspengouwse natuur. Ons wijndomein strekt zich uit over meerdere percelen en biedt een adembenemend uitzicht op de omliggende valleien en Limburgse natuur.

Foto van mousserende wijn in een champagneglas geproduceerd door Wijndomein Vlijtingen

Verfrissend Limburgs

Wijn ontdekken met alle zintuigen

Een bezoek aan Wijndomein Vlijtingen boeken staat gelijk aan proeven van verfrissende Limburgse wijnen, genieten van de natuur en bijleren.

Herman, de wijnmaker, gidst je persoonlijk door zijn wijnmakerij en vertelt je alles over het proces van het wijn maken. Van het werk in de wijngaard, over de selectie van de druiven tot het bottelen van de wijn. Op verzoek kan je ook de verder gelegen wijngaard bezoeken.

Aangezien een bezoek aan een wijndomein zonder wijn te proeven, niet compleet zou zijn, laten we je graag onze wijnen ontdekken. Proef onze verschillende soorten wijnen en ontdek de nuances van onze verschillende wijnvariëteiten.   

Niet alleen wijnliefhebbers zoeken ons wijndomein op. De prachtige omgeving is een geweldige plek voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Verken de omgeving via verschillende wandel- en fietsroutes die door de pittoreske dorpjes en langs de Haspengouwse landschappen lopen.

Bezoek ons

Op zoek naar een unieke en authentieke wijnervaring?

Kom dan langs op Wijndomein Vlijtingen en ontdek de schoonheid en smaak van onze Limburgse wijnen.
Wij beloven je een onvergetelijk bezoek en een warm welkom!