Rondleiding met wijndegustatie

Ontdek ons wijndomein

Ontdek de geheimen van Limburgse wijnen tijdens onze rondleiding met wijndegustatie

Onze wijndegustatie met rondleiding is een unieke kans om meer te weten te komen over de wijnproductie in Limburg en om te proeven van een heerlijke selectie wijnen. Tijdens de rondleiding in de wijnmakerij maak je kennis met het proces van wijn maken.

Je persoonlijke gids, Herman, deelt zijn liefde voor de natuur. Zo kom je te weten hoe de druiven geteeld en gekozen worden en, het interessantste: hoe het bottelen van de wijn in zijn werk gaat. Wijngids Herman staat ​​klaar om al je vragen te beantwoorden en om je te laten kennismaken met de fijne kneepjes van de wijnproductie.

Proef en ontdek

Maak kennis met de fascinerende wereld van wijnproductie

Na de rondleiding kun je een selectie wijnen proeven in de proefruimte. De druiven zijn zorgvuldig geselecteerd uit de beste percelen van Wijndomein Vlijtingen en zijn een mooie weerspiegeling van Limburgs terroir. In de proefruimte heerst een gezellige sfeer waar je kunt genieten van Limburgse wijnen in het gezelschap van andere wijnliefhebbers.

Onze wijnproeverij met rondleiding is perfect voor iedereen die meer wil weten over de fascinerende wereld van de wijnproductie. Of je nu een ervaren wijnkenner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de smaken van Limburgse wijnen of wilt genieten van de Limburgse natuur, deze rondleiding biedt voor elk wat wils.

Een degustatie met rondleiding boeken? Dat doe je eenvoudig online via de agenda op onze website. Een wijnbezoek is ook ideaal voor groepen en bedrijfsevenementen of familiefeestjes.

Boek nu je rondleiding

Zin om te proeven?

Kom langs en ontdek de smaken en geheimen van Wijndomein Vlijtingen. We kijken uit naar je bezoek! Tot snel?